Töltekezés az új tanévre

Augusztus utolsó péntekjén Nagyváradra kirándult a Szent Mihály Görögkatolikus Óvoda, Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola kollektívája.

A nagyváradi várban ásatást vezető szakember a vár történelmébe kalauzolta vissza az időben a csapatot. Ezt követően a városháza impozáns palotáját tekintettük meg, majd a toronyból az egész várost megszemlélhettük.

A finom ebédet a Hanul cu Noroc étteremben költöttük el, belvárosi sétánk alatt érintettük a Fekete Sas palotát, a Holdas templomot, a Szent László teret, a Sétáló utcát, a Kanonok sort, a nagyváradi római katolikus székesegyházat. Szabadidőnkben hűsítettük magunkat hideg innivalókkal, fagylalttal.

Bízunk benne, hogy a közös kirándulás jó hangulata segíti minden kollégánkat az új tanévben. Köszönjük a szervezést Várdai Szilvia tanító néninek, a vezénylést Keczán Szilárd igazgatónak és legnagyobb köszönetünket intézményünk görögkatolikus egyházi fenntartója felé fejezzük ki, köszönjük, hogy lehetővé tették számunkra a tartalmas időtöltést!

A Szent Mihály intézmény kollektívája

Oszd meg a cikket: